Vill inte som jag vill...

Jag skrev ett långt inlägg om hur det är nu. Men det försvann... Gaah!! Så jag gör ett nytt försök en annan dag.

Men det är rätt bra med mig iaf!

Gunda

Cykeln är hos Gunda. Men inte vill den funka för det... Framdäcket har jag iaf bytt efter många om och men. Bakdäcket får jag verkligen INTE på. Trots hjälp av Sara och Malle. Suck. Finns det cykeldäck med större tum än 28? Isf skulle jag behöva ett..
   Annars har helgen mest spenderats ute hos Gunda. Hon är riktigt less på alla flugor, ögonen är lite irriterade. Lilla vännen. Tömkörde en liten vända i skogen i fredags, hon lyssnade jättebra. Superkul att äntligen komma igång. På lördagen gick vi en tur genom byn. I går pysslade jag med henne och klippte manen. Är man fjording så lär man ju ha en snygg uppåtstående man :)


Gunda i höstas, lite ofriserad dock :)


Ny jobbvecka. Bara ledig fredag. Snart börjar skolan. Hjälp, jag hinner inte riktigt med... Men solen lyser idag iaf!!


Poliser och prickig cykel.

  Idag har jag hämtat ut den cykeln jag hittade i våras uppe på Dalvik. En "vanlig" kärringhonda, dock är färgen lila med svarta prickar. Det var jättelång kö hos polisen eftersom det var en massa passansökningar och bara en stackars liten polis som jobbade. Men efter nästan en och en halv timme fick jag min cykel. Den stressade polisen höll på att gena genom killarnas omklädningsrum på vägen till cykelkällaren, tyvärr ångrade han sig när han hade mig i släptåg... Ut bakvägen via polisbilsgaraget. Så många polisbilar på samma gång har jag nog inte sett innan. Fast den är inte riktigt cykelbar längre. Pyspunka... Clas Olsson nästa får det bli. 
  Ska försöka få med den på bussen ut till Gunda i morgon. Får le och se glad ut så kanske jag kan charma chaffören.

  Långledig fredag-söndag. Ska ut till Gunda alla dagarna annars mest ta det lugnt. Någon som vill hitta på nåt?
 

Jobbar och sover

Så ser mitt liv ut nu för tillfället känns det som. Sova och jobba. Är dock ledig fredag-söndag denna veckan. Ska bli så skönt. Hela helgen hos Gunda. Långt borta från stress, krav och andras åsikter.

Nyss ätit. Då var det dax att sova igen. Natti

RSS 2.0