Bra början

En väldigt bra känsla idag. Jag känner mig bra, fin och rätt söt :) Får passa på att njuta av dagen. Man vet ju inte när nästa bra dag kommer.

Äntligen helg!!

Äntligen helg och jag är ledig. Whii!! Sovmorgon i morgon bitti. Det är jag värd efter veckans slit faktiskt. Den lilla hålan jag bor i är mysig men det är jobbigt att gå upp vid 5 för att hinna med tåget när jag börjar vid 7.30... Att flytta in till stan är något jag ska göra sen. Tror jag.
  I morgon kommer mamma och bror med flickvän förbi. De är på väg ner till Skåne men stannar en natt här hos mig. Det ska bli kul!! En massa grejer till mig har de med sig också. Ännu mer att packa upp.
 Nepp sängen nästa, börjar snart se i kors...


I min värld får jag göra som jag vill - LW


Varför så mycket skitsnack?


  På mitt sommarjobb inom hemtjänsten är det en jäkla massa skitsnack om annan personal och om brukare.. HELA tiden, vid varenda rast. Blir så trött. Måste du/ni trycka ner på andra människor bara för att själva verka så bra? Speciellt en tjej, så fort hon öppnar munnen är det nästan alltid något nervärderande om nån annan ur personalen eller brukare. Idag började hon prata om mig.. Tystnade fort när hon märkte att jag var bakom henne. "Oj, förlåt. Det var inte meningen." Haha! Visst tjejen. Håll käften istället. Nu när du inte har något att shysst att säga. Det är väl för många tjejer på samma ställe, eller? Skönt att det finns några killar som också jobbar i allafall.
 
Och jag är för feg för att säga ifrån...
  
Snart bara tre veckor innan skolan börjar igen. Kul att köra igång igen - tror jag iaf. Bara det att sommaren gå så himlans fort. Är kanske för att jag jobbar nästan hela.


Imorgon kommer första lönen : ) Väldigt på tiden för på mitt konto är det inte många kronor kvar.


Disken nästa var det nu ja...


Hej! Nu är jag här.

Det är så kul att läsa andras, så kanske någon hittar till mig?


Varför Magdakorven? För att jag är en glad liten korv :) Enligt min bästa kompis mamma.


Sommaren går så fort. Var är solen?


RSS 2.0